تبلیغات
همه چیز در این سایت - آموزش آشپزی
 
درباره وبلاگ




مدیر وبلاگ : mr hacker
نویسندگان
صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
همه چیز در این سایت
صفحه نخست             تماس با مدیر           پست الکترونیک               RSS                  ATOM

مواد لازم :
گوشت راسته گوسفند یا فیله گوساله      250 گرم
 پیاز      3 عدد
 روغن مایع      نصف پیمانه
 نمك و فلفل     به مقدار لازم


طرز تهیه :
گوشت را در جهت الیاف گوشت برش میدهیم ( این نكته خیلی اهمیت دارد اگر گوشت در جهت الیاف برش نخورد سفت خواهد شد )برش ها باید خیلی نازك باشد و به اندازه یك چوب كبریت برش داده شو د .آب دو عددد از پیاز ها را می گیریم و گوشت را داخل آب پیاز و روغن مایع و كمی فلفل می خوابانیم حدود دو ساعت .( توجه داشته باشید كه نمك گوشت قرمز باید در اواخر طبخ اضافه بشه چون باعث سفت شدن گوشت میشه )

 

بعد پیاز سوم را خلال نازك میكنیم و در مقدار خیلی كمی روغن تفت می دهیم تا نرم و شفاف شود ( سرخ شدن لازم نیست ) بعد حرارت را بالا میبریم و گوشت را 3 دقیقه با حرارت با لا تفت میدهیم ( دقت كنید كه اگه حرارت بالا نباشه گوشت آب میندازه و جمع میشه ) بعد از ماهیتابه خارج میكنیم و با پیاز تفت داده شده و سایر مخلفات لای نان باگت میریزیم .

 

همین كار را هم با گوشت مرغ میتوانید انجام دهید با این تفاوت كه نمك گوشت سفید رو همیشه اول كار اضافه میكنیم .


÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷÷


چگونه تهیه ترشی بادمجان شكم پر


چگونه تهیه ترشی بادمجان شكم پر

مواد لازم :
 سبزی ترشی      1/5 كیلو
 ادویه      یك قاشق سوپخوری
 نمک      یك قاشق سوپخوری
 بادمجان قلمی کوچک      3 كیلو
 سرکه     به میزان لازم


طرز تهیه :
سبزی ترشی شامل جعفری، نعناع، ترخون و در صورت امكان كمی سبزیهای معطر محلی است. سبزیها را پس از پاك كردن و شستن روی یك پارچه تمیز پهن كرده و می گذاریم یك شبانه روز بماند تا آب آنها كاملاً گرفته شود. سپس آنها را خرد می كنیم.


برای تهیه این ترشی از بادمجان های كوچك استفاده می كنیم. اگر بادمجان ها خیلی ریز و كوچك باشد، كلاهك سبز آن را بر نمی داریم و به همین ترتیب آنها را در حالیكه یك برش3 سانتیمتری در وسط بادمجان ها ایجاد كرده ایم، در سركه می جوشانیم. به طوری كه برای هر یك كیلو، یك لیوان سركه لازم است. ظرف را روی حرارت ملایم قرارمی دهیم تا بادمجان ها كمی بپزد، ولی له نشود.


سبزی ترشی خرد شده را درظرف تقریباً بزرگی می ریزیم وسیر، نمك و ادویه را به آن اضافه می كنیم . بعد ازمخلوط كردن آنها، شكم بادمجان ها را ازاین مخلوط پرمی كنیم و در ظروف مخصوص ترشی می ریزیم . سپس روی مواد سركه می ریزیم تا سركه روی بادمجان ها را بگیرد. در آنها را محكم می بندیم و در جای خنك نگه می داریم.

نكات تغذیه ای :
خوردن ترشی به همراه غذا باعث افزایش اشتها می شود. همچنین به علت دارا بودن سركه باعث هضم بهتر غذا و چربی ها میشود. اگر در صورت خوردن یك غذای چرب احساس سنگینی كردید، با خوردن مقداری ترشی یا آبلیمو یا آبغوره كه همگی خاصیت اسیدی دارند، حالتان بهبود خواهد یافت.


تذكر:
در مصرف ترشی نباید زیاده روی كرد.همانطور كه اشاره شد ترشی خاصیت اسیدی دارد ، بنابراین افرادی كه دچار ناراحتی معده هستند نباید آن را مصرف كنند.
این ترشی به علت دارا بودن بادمجان، برای افرادی كه به آن حساسیت دارند مناسب نیست.


^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


طبخ کباب ژاپنی


طبخ کباب ژاپنی

مواد لازم :
 سیر      4 حبه خرد شده
روغن مایع      2 قاشق سوپخوری
 پودر زنجبیل      1 قاشق چایخوری
 شیره انگور      1 قاشق سوپخوری
 گوشت فیله گوساله یا راسته گوسفند      125 گرم
سس سویا     1 قاشق سوپخوری
پودر خردل     1 قاشق چایخوری

                  
طرز تهیه کباب ژاپنی:
این کباب طعم خیلی خوبی دارد. و خیلی ساده آماده میشود.
گوشت را به نوارهای یک سانتی متری خرد میکنیم بعد کل مواد را با هم مخلوط میکنیم.
ابتدا سیر را به گوشت اضافه کرده بعد روغن مایع، پودر زنجبیل و پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را اضافه میکنیم و کامل مخلوط میکنیم بعد در حرارت اتاق حدود نیم ساعت استراحت میدهیم تا گوشت طعم ادویه و سویا سس را به خودش بگیرد.

گوشتها که استراحت کرد بعد به فرم دال بریده به سیخ میکشیم و حدود 5 تا 7 دقیقه روی ذغال کباب میکنیم هر طرف گوشتها حدوداً 3 دقیقه بپزد یک طرف که کامل پخته شد طرف دیگر را میپزیم.

×××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××××


طبخ گالانتین مرغ

طبخ گالانتین مرغ

مواد لازم :
برنج پخته و آبکش شده     نصف پیمانه
 روغن مایع و خلال نارنج      از هر کدام نصف پیمانه
خلال بادام و پسته      از هر کدام یك بسته کوچک
 خلال هویج      1/4پیمانه
مرغ درشت     یك عدد
نمك، آبلیمو و فلفل و زغفران      به میزان لازم


طرز تهیه:
مرغ را از شب قبل در نمك، فلفل و آبلیمو یا در آب نمك قرار دهید. از زیر گردن مرغ تا انتهای دم مرغ را چاك داده و گوشت‌های مرغ را از استخوان جدا كنید. مجددا داخل مرغ را با آبلیمو، نمك و فلفل مزه‌دار كرده و خلال بادام، خلال نارنج، برنج پخته، خلال پسته و خلال هویج را در داخل مرغ قرار دهید و مرغ را با نخ و سوزن بدوزید. سپس قسمت خارجی مرغ را زعفران و روغن مالیده كنار بگذارید.


در سینی فر كمی سیب درختی، كرفس، هویج و سبزیجات معطر و پیازچه قرار داده و مرغ زعفرانی را به همراه یك لیوان آب روی این مواد قرار دهید و به مدت یك ساعت و نیم الی دو ساعت در طبقه وسط با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید. در این میان هر 20 دقیقه یكبار به مرغ سر زده اگر آب آن كم شد به آن آب اضافه كرده تا در نهایت رنگ مرغ طلایی شود.